Работих в една фирма 5 месеца след което дадох отказ без предизвестие.Когато ме наеха не ми дадоха да потпиша никакъв договор а също така и когато напуснах ,потърсих но не ми дадоха .90 % од заплатата ми пускаха по сметка и 10 % на рака.Осигуриха ме.Един ден шефа ме накара да напишам имената си и егн с потпис върху 3 обикновени празни листове( аз си помислих че ще пишем някакъв документ свързан с работата но след като си написах даните си той си взе листовете си и каза че ще ги чува за да се предази от мен ???? След като напуснах разбрах че са ми платили осигуровките и че съм се водя като наета до дата която е с една седмица преди реалната.Трудовото отношение ми е прекратено с дата 7 дни преди реалната.Не са ми изплатили последната заплата и предполагам че са използвале тия празни листове и са напишале отгоре че съм зела аванс и по такъв начин спреле иначе автоматичния превод по сметката ми.Въпроса ми е как мога да си търся заплатата си, и как може да ги съдя за използване на даните ми за нелегални действия,примерно че са ми спрели заплатата по основонаие че съм зела някакв аванс който не съм го зела( това е единия начин по който предполагам са ми спреле заплатата която иначе трябваше да я получам заедно с заплатите на тези които още работят при тях.?Моля за помош.
p.с и отново се извинявам за грешките в текста ,резулат на моят чуждестранен произход.
Благодаря за всеки коментар !
- Дата и час: 26 Ное 2024, 07:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Потписах 3празни листoвe с моитe данни.каква е тяхната мощ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Потписах 3празни листoвe с моитe данни.каква е тяхната м
С документите, с които разполагате - при колега адвокат. Доколкото има нарушения от страна на работодателя, би трябвало да се разгледа цялостно документацията на работодателя, за да се открият точно действията, които е извършил и с които е нарушил закона. А пък, това, че сте подписвали празни листове, със сигурност е във Ваша вреда, за съжаление.
Последна промяна nk7702n на 18 Юли 2011, 00:45, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
Re: Потписах 3празни листoвe с моитe данни.каква е тяхната м
Безплатен правен съвет от мен: Бял лист не подписвай, на х*я си не уйдисвай!
- bastard
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|