- Дата и час: 26 Ное 2024, 06:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
съкратен съм и искам съвет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
съкратен съм и искам съвет
Здравеите.Съкратен съм и във фирмата в която работих тече процедура по несъстоятелност обявена на заседание на СГС през декември 2010година. Има назначен постоянен синдик от февруари. Има и списък с кредиторите в който фигурирам и аз за неизплатени стари заплати. Проблема е че въпреки запора върху цялато имущество на фирмата наложен от съдиата по делото в СГС , таино се продават материали и готова продукция предполагам със знанието на управителя и може би и синдика. От голям склад с два портала единия пломбиран и запечатан. А на другият портал няма пломба и лепенка .Има приготвена продукция за изнасяне от склада .Въпроса ми е към кой да се обърна и как да се спре явното нарушение.Жалба до съдииката ли да напиша или до прокурор!? Моля ви даите ми съвет ,защото сме сто работника и простичко казано масата на несъстоятелноста ще изфиряса и няма да си вземеме дължимите заплати никога. Благодаря предварително.
- misham
- Нов потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|