начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

ВКС срок за минаване на закрито заседание

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ВКС срок за минаване на закрито заседание

Мнениеот kalia_74 » 22 Мар 2011, 15:11

Не съм правист,но повярвайте ми за 2 години добих много знания и си калих търпението.Печеля на две инстанции казуса на делото е по ч.л.200 от КТ/трудова злополука с трагичен край на обичан близък човек/.Всеки момент ни предстои да влезем във ВКС.Събота и неделя прерових почти всички определения на ВКС/останах с убеждението че 20% от делата се допускат до касация/останалите не се допускат.Въпроса ми е горе долу какъв е срока за издаване на такова определение в закрито заседание.Наясно съм ,че сроковте са инструктивни и по никакъв начин не може да се предвиди с точност ,но може би има няккава вече установена статистика.В момента тече 7 дневен срок за отстраняване на нередовности по касационната жалба/не е подписна от юристконсулта :lol: /дали умишлено или е забравил само господ знае.Направи ми впечатление ,че някой минават за 2 месеца,други за 6 ,а някой не могат да минат и за 9 месеца .........Предварително благодаря.
kalia_74
Нов потребител

Назад към Трудово право