начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

моля,помогнете ми със съвети-насрочено дело във вкс

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля,помогнете ми със съвети-насрочено дело във вкс

Мнениеот eva_dima » 25 Яну 2011, 11:28

Моля ви,помогнете ми със съвети на поставените по-долу /22.01/въпроси !!!
eva_dima
Младши потребител

Re: моля,помогнете ми със съвети-насрочено дело във вкс

Мнениеот dog123 » 26 Яну 2011, 17:19

* Докладвай
* Отговори с цитат

Eва...

Мнениеот derventliev на 21 Яну 2011 07:39 am
Ева Дима да включи личните си съобщения !

понеже цял ден се ровя в форума , та видях че има специална тема за вас.
Отделно не е нужно всеки път да пускате нова тема, за едно и също нещо, което търпи някакво развитие , вие имате 12 мнения в форума , всичките касаещи едно и също но сте отворили 4 отделни теми /ако не бяха и 5 / като продължавате писанието си от където сте стигнали , вероятно очаквайки всички да помнят за какво иде реч, като тази последната даже сте пуснали с пояснение кога сте писали последният път , което означава че лесничко можехте да откриете по датата къде сте писала и да пишете отново там .
Нищо лично . Успех на делото ви.
dog123
Младши потребител

Мнениеот mici_petrov » 04 Мар 2011, 18:33

Искам да попитам колко се бави във времето трудово-правно дело/бързо производство/.На първа инстанция същото дело мина за 3 месеца,но за втора инстанция чакам вече 5.
mici_petrov
Нов потребител

Мнениеот eva_dima » 07 Мар 2011, 09:56

Здравейте,на трета инстанция от 6 мес.нагоре и след това,дълго чакане за решение...Въоръжете се с търпение и успех
eva_dima
Младши потребител

Назад към Трудово право