Добър ден!Искам да попитам как стой въпроса за отпуск при смърт на родител.
Лошата вест за смърта на родителят ми дойде по време на годишната ми отпуска.
Представих смъртният акт на работодателят си,но неполучих корекция в извлечението за оставащата ми отпуска.
- Дата и час: 29 Ное 2024, 12:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отпуск при смърт на родител повреме на годишен отпуск
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Отпуск при смърт на родител повреме на годишен отпуск
Вие сте били в отпуска по време на трагичното събитие. Имали сте възможност да се погрижите за тъжните ритуали по изпращането на родителя ви, тъй като по това време не сте ходили на работа. Не разбирам какво не е ясно... Искате 2 дена допълнително ли? Нямате право на тях. Тези дни се дават само в момента, не могат да се "запазят" за по-късно време.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|