- Дата и час: 25 Ное 2024, 19:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Запис на заповед при назначаване
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Запис на заповед при назначаване
Преди 4 седмици бях назначена на работа в средно голяма търговска фирма-фактурист.С идването на трудовият ми договор дойде и Запис на заповед за сума от 3500 лв,както и Декларация в която се съгласявам да я разпиша-моля забележете -Без Протест!Отказах с обяснението ,че не е нормално ,най малко(според мен)законно.Съответно ми подадоха след 2 дни-Молба за напускане.До днес не са ми върнали трудовата книжка.Обадиха ми се да ми кажат че не можели да ми върнат Свидетелството за съдимост, както и медицинското за работа.На трудов договор съм била там само за 7 дни.Моля посъветвайте как да постъпя.Имам копие от Записната Заповед както и Декларацията,но България си е България.А забравих още не са ми и платили.Моля за съвет-АМА законен да е .
- maia7799
- Нов потребител
Re: Запис на заповед при назначаване
А защо подписахте молбата за напускане?Какво точно пише в нея?Трудовата си книжка , съответно работната си заплата за отработените дни ще си ги получите , но доста сте им облекчили работата , като сте напуснали сама.Консултирайте се с адвокат.
- REVOLUTION
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|