Вече работя 45 дни в предприятието но такова облекло още не ми е предоставено,при въпрос към прекия ми началник,кога ще ми бъде дадено работно облекло защото съм си скъсал мойте лични дрехи,той ми каза (Трай си ако искаш да се задържиш на работа още си на изпитателен срок)
Това е извадка от наредбата за работното облекло
Чл. 12.
(2) Работното облекло се предоставя на работника най-късно 3 дни след постъпването му на работа.
Та къде и на кого мога да се оплача ???
- Дата и час: 25 Ное 2024, 17:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Къде да подам жалба с/у работодател
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Къде да подам жалба с/у работодател
инспекция по труда
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|