- Дата и час: 25 Ное 2024, 15:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
НОИ И ПРАВО НА БОРСА
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
НОИ И ПРАВО НА БОРСА
Освободен сьм по чл328 т 1 ал 3 От НОИ МИ КАЗАХА ЧЕ ИМАМ ПРАВО НА БОРСА 4МЕСЕЦА И МИНИМАЛНОТО 6 ЛВ НА ДЕН ПОРАДИ ПРИЧИНАТА ЧЕ ВМЕСТО 3 ГОДИНИ ОТ ПОСЛЕДНО МИ ПРАВО НА ОБЕЩЕНИЕ СА МИНАЛИ 2 ГОДИНИ И 11 МЕСЕЦА. ВЬПРОСА МИ СЛЕДНИЯ КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА МОЖЕ ТОЗИ 1 МЕСЕЦ КОЙТО НЕДОСТИГА БЬДЕ КОМПЕНСИРАН И ДА ИМАМ ПРАВО НА ПЬЛНА БОРСА. ВЬЗМОЖНОСТИ ЛИ СА ТД ПО ЧЛ 70 И СЛЕД ТОВА ОСВОЖДАВАНЕ ПО ЧЛ 71 ИЛИ ПРОСТО ДА ИЗЧАКАМ ТОЗИ 1 МЕСЕЦ ДА МИНЕ И СЛЕД ТОВА ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ В НОИ
- tanval
- Младши потребител
Re: НОИ И ПРАВО НА БОРСА
Много Ви моля за компетентен сьвет
- tanval
- Младши потребител
Re: НОИ И ПРАВО НА БОРСА
Чл. 54б ал. 4 КСО казва:
(4) Безработните лица, придобили право на парично обезщетение по чл. 54а преди изтичането на три години от предходно упражняване на правото на обезщетение за безработица, получават минималния размер на обезщетението за срок 4 месеца.
Попаднал си в кофти ситуация. За да излезеш от нея трябва май да сключиш трудов договор за още 1 месец независимо по кой чл. от КТ... Въпреки, че формално вече си придобил правото на парично обезщетение
(4) Безработните лица, придобили право на парично обезщетение по чл. 54а преди изтичането на три години от предходно упражняване на правото на обезщетение за безработица, получават минималния размер на обезщетението за срок 4 месеца.
Попаднал си в кофти ситуация. За да излезеш от нея трябва май да сключиш трудов договор за още 1 месец независимо по кой чл. от КТ... Въпреки, че формално вече си придобил правото на парично обезщетение
- mosqito
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|