начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

По чл.325 т.1

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

По чл.325 т.1

Мнениеот ijelqzkov » 01 Сеп 2009, 13:04

Здравейте,бих желал да се консултирам с Вас по следния въпрос:Работех до скоро в 1-на фирма(1 год.4мес)като шофьор.Исках да напусна по Чл.327 т.3,(защото ме отряза с 200лв само мен и му пуснах предизвестие),но той отказа,като искаше предизвестие от 1 месец.Пуснах му,изработих го, а той прератява труд.дог.по Чл.325т.1 а не по Чл.326 както би било редно.Мога ли да се обърна към И.Т.за това правонарушение? :(Моля,посъветвайте ме!!! :|
ijelqzkov
Нов потребител

Re: По чл.325 т.1

Мнениеот c_welinowa » 03 Сеп 2009, 10:45

Сега...
по ред на номерата..
по 327, т. 3 не знам защо..по скоро по т. 2 - за забавяне на изплащането на трудово възнаграждение или обезщетение..
Дефинирайте ''отряза"?!?
После...едномесечното предизвестие по чл. 326 от КТ...пак ли Ви отряза..защото ако е така, му "засилете" уведомлението с обратна разписка...
И най - после..какво означава Той решил по 325, т. 1 от КТ..
Нали Ви е ясно какво означава "по - взаимно съгласие" ?
c_welinowa
Младши потребител

Re: По чл.325 т.1

Мнениеот ijelqzkov » 10 Сеп 2009, 09:04

Да,знам какво означава,но нъсно.Прекара ме да го подпишадавайки ми зор,а сега накъде...наникъде...Грешката е моя и ще си търпя последствията,от неразумните си деиствия.И все пак,ако може,някой с нещо да помогне-да пише. :(
ijelqzkov
Нов потребител

Назад към Трудово право