- Дата и час: 25 Ное 2024, 13:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за съвет!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за съвет!
Здравейте бих искала да попитам,това дали е възможно,...започнах сегашната си работа през 2004г,2004-та и 2005-та съм осигурявана,както трябва,всъщност всички месеци,това е друг въпрос,че не са ме осигурявали,реално на това,което получавам,...през 2006г.обаче като си правя справки в НОИ ,виждам,че само за 3 месеца съм осигурявана,..следващата 2007г. виждам,че един от месеците ми е осигурен на 0.00 лв.2008 г.отново има пропуски 2 месеца няма нанесени,..и същото се отнася и за 2009,...вече сме юни месец,...а по справки се вижда,че съм осигурявана,само за януари месец,..иначе си проверявам и здравните осигуровки ,там нямам прекъсвания,..че въпроса ми е дали това наистина не са внесени осигуровки,..или просто грешката е в НОИ,защото казвам на шефа,..а той,ми то всичко съм внесъл,..тя счетоводителката ги оправя,...възможно ли е да ме мята той самият,..нямам никакви прекъсвания,..за този период,работя си нон стоп,..той казва ,че всичко ми е внясял,..а мен ме съмнява,..възможно ли е така,..да си тече трудов договор,..и той по някакви и аз незная какви причини да не ме осигурява,...и дали евентуално,...могат да се внесат тези осигуровки с задна дата,ако не ги е внесъл?.....Писа ми постоянно да му говоря за моите осигуровки и той нищо да не прави,..щял бил да говори с счетоводителката си ,..и т.п...това са вече 2 години влачения,..МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ,...какво да правя....имали причина да се безпокоя..или?
- amidofen
- Нов потребител
Re: Моля за съвет!
amidofen написа:,..и т.п...това са вече 2 години влачения,..МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ,...какво да правя....имали причина да се безпокоя..или?
Има, разбира се, че има причина да се безпокоите.
Две години са твърде дълъг период на бездействие от Ваша страна.
Да бяхте направили поне една консултация с адвокат, въпросът щеше да е уреден.
-
Melly - Старши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|