начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Предсрочно прекратяване на договор от работодател с Бюро по

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Предсрочно прекратяване на договор от работодател с Бюро по

Мнениеот taisanj » 26 Апр 2009, 16:29

Здравейте!Сключен е договор от фирма с Бюро по труда по програма за 2 години,назначеният работник по програмата неочаквано реши да напусне фирмата, а работодателят не желае да работи с друг.Какви са пътищата за предсрочно прекратяване на договора?Благодаря предварително.
taisanj
Младши потребител

Re: Предсрочно прекратяване на договор от работодател с Бюро по

Мнениеот taisanj » 26 Апр 2009, 23:36

Вие, добре ли сте?
Форумът е за това да се пита, то човек не може да знае всичко, но явно има хора, които се мислят за големи умници.
Би трябвало да сте интелигентни хора, а то какво се оказва!?!?
taisanj
Младши потребител

Мнениеот satir » 27 Апр 2009, 05:41

не, не е добре. това е форумният спамер, дето получава ерекция и "ражда" нещо само докато спами :idea: иначе е духовен и интелектуален кастрат.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот pelagena » 29 Апр 2009, 12:16

Най- напред разгледайте договора в частта "отговорности и санкции", но по мое мнение нямате особен избор- или ще трябва да изчакате един месец, през който да ви насочат друг подходящ кандидат от Бюрото по труда и ако няма такъв договорът ще се прекрати (без неустойка за Вас) или няма да изпълнявате задължениетя и ще си платите цялата получена сума , ведно със ....Късмет! :)
pelagena
Нов потребител

Мнениеот taisanj » 29 Апр 2009, 23:42

Въпросът с плащането не е проблем, защото са ми дали пари само за 1 месец, дори и неустойка да ми искат не е кой знае колко,въпросът е да не ме карат да плащам суми, които още не съм получила.Например за целия период, за който е сключен договора.
taisanj
Младши потребител

Назад към Трудово право