начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

Два трудови договора

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Два трудови договора

Мнениеот koorpi » 29 Мар 2009, 09:54

Здравейте,
Работя на пълен работен ден на добра работа. В същото време имам предложение за работа,като асистент в университет.Възможно ли е да се съвместят по някакъв начин двете работи. Проблема е,че и на двете места трябва да се водя на пълен работен ден. Няма проблем иначе като време за съчетаване.Въпроса ми е от правна гледна точка, възможно ли е сключване на два трудови договора на пълен работен ден. Работодателя ми на първата ми работа е съгласен,ако има такава възможност.Много искам и двете работи,може ли да се намери някакъв вариант.
Благодаря.
koorpi
Нов потребител

Re: Два трудови договора

Мнениеот punisher » 29 Мар 2009, 10:44

А какви са изискванията на Университета по въпроса за постъпването ви на работа като асистент и сключването на трудовия договор?
punisher
Потребител

Re: Два трудови договора

Мнениеот rts » 31 Мар 2009, 13:38

2x8=16 часа работен ден ? Е ли е възможно, според Вас ? И как така работодателят ви няма нищо против ? За повече справки - Кодекса на труда и подзаконовите наредби.
rts
Активен потребител

Назад към Трудово право