начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

Моля помогнете!!! относно пенсиониране

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля помогнете!!! относно пенсиониране

Мнениеот kami411 » 29 Сеп 2008, 16:29

Пенсионирахме един човек по чл.106,ал 1, т.5 ЗДСл. В последствие, когато се изготвя УП-1 се установява, че лицето не достига точките за пенсия. Проблема се явява от това, че през годините и е начислено 2-пъти /1год. за майчинство като студентка/
МОЛЯ, кажете какво може да се направи и кой носи отговорност за това!
kami411
Нов потребител

Re: Моля помогнете!!! относно пенсиониране

Мнениеот neno_er » 29 Сеп 2008, 23:56

Ками,
От 19.01.08г. до сега не сте ли влизали във форума?
Нима не сте забелязали, че тук правна помощ не се окзва. Тук този термин ПОМОЩ не съществува. И както се пее в една песен, малко видоизменена: Тук всичко е пари, прятелю, тук всичко е пари.
neno_er
Младши потребител

Мнениеот kami411 » 30 Сеп 2008, 09:01

За пари всеки може! Аз не съм на дело, за да ми трябва правна помощ. Просто исках някой да даде съвет. Аз не виждам какъв е проблема ако не ти е ясно, просто изобщо защо се включваш тук.
Моля помогнете!!! - значи: поне дайте съвет към кого да се обърне човек!
Наистина моля някои да даде насока.
kami411
Нов потребител

Мнениеот kami411 » 30 Сеп 2008, 09:15

Аз просто исках да помогна на приятел, НО....явно живея в някакъв друг свят...Съжалявам ако съм засегнала някой...Никога не съм търсила съдействие от форум и не Знам как точно стават нещата. И не съм груба, а може би се почуствах разочарована...Съжалявам още веднъж.Няма нужда да се пише повече тук :cry:
kami411
Нов потребител

Мнениеот neno_er » 03 Окт 2008, 22:01

Ками,
Ако все пак влезеш във форума, не търси помощ.
Пак казвам. Няма да я получиш.
Аз не съм юрист, но полъган от участието си в други форуми, потърсих мнения тук. Но ударих на камък. Не срещнах човечност, а само комерсиалност, или казано на български-лакомия.
Един другар-"благородник", Лорд К ми заяви, че не ми се полага безплатна юридическа помощ, а един друг другар-тенекиения Робокоп ме нарече-
калепирджия.
И в тази връзка написах мое мнение, където казах какъв точно съм и другарите наложиха цензура и изтриха написаното. Абсолютен тоталитъризъм. Много добре са закърмени.
neno_er
Младши потребител

Назад към Трудово право