начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

актуализиране на заплата по време на болничен

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

актуализиране на заплата по време на болничен

Мнениеот taisanj » 08 Сеп 2008, 23:16

Здравейте!В момента съм отпуск по майчинство, все още ползвам болнични.Въпросът ми е мога ли да се върна на работа, за да актуализирам заплатата си и дали след това размерът на обезщетението ми ще се преизчисли на базата на новата заплата?Надявам се да получа компетентни отговори.
taisanj
Младши потребител

Re: актуализиране на заплата по време на болничен

Мнениеот megi_law » 27 Апр 2009, 15:54

Като работодател бих Ви посъветвала след като сте в законоустановен отпуск за гледане на дете до 2 години да го използвате или изцяло да се върнете на работа .Опцията тук е възстановяване на РЗ като възнаграждение след като тя е обвързана с резултатите от Вашия труд ,все пак заплатата се дава за извършен труд.Болничните се изчисляват по друг начин-но това е тема на друг разговор.
megi_law
Младши потребител

Назад към Трудово право