Казуса е следния: Командирован съм за срок от 30 дни на друго работно място.След като изтече този период искат да ме командироват за още 30 дни на друго работно място.По кодекса на труда чл.121 ал. 1 и 2 могат да ме командироват само с моето съгласие.Аз не съм съгласен да ме командироват но понеже работя в МВР ми отговарят че не са длъжни да се съобразяват с моето желание.Същото е и записано в чл.86 от Закона за държавния служител, а ние в МВР се водим държавни служители.
Имат ли право да ме командироват без моето съгласие за втори път и къде е уредено това?
- Дата и час: 25 Ное 2024, 07:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
командировки в МВР
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте,
По принцип не могат, но в МВР всичко е възможно вече. След като Ви лишават от нормални условия на работа (топлата вода, студена вода и т.н), защо да не Ви нарушат и това право.
Дерзайте.
По принцип не могат, но в МВР всичко е възможно вече. След като Ви лишават от нормални условия на работа (топлата вода, студена вода и т.н), защо да не Ви нарушат и това право.
Дерзайте.
-
doxa - Потребител
Re: командировки в МВР
Колега, по отношение на държавните служители в МВР закона се нарушава повече от 2 години, изкарай си командировката, защото в противен случай ще заведеш и спечелиш дело, но следва нестандартния секс...
Другият вариант е, скъсъй им дупето на милиционерите, ако си котов за това...
Другият вариант е, скъсъй им дупето на милиционерите, ако си котов за това...
...полицай, наистина е призвание...
- policai
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|