- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
моля, дайте ми съвет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
моля, дайте ми съвет
Зравейте, искам да попитам имали право работодателя в един и същи ден да ти дава предизвестие и в същото време предложение за същата или друга длъжност.Ако откажа да подпиша новото предложение за работа за друга длъжност която не желая да изпълнявам предизвестието ми започвали да тече.Забравих да спомена че съм майка на дете на 2,5 години.Дайете ми съвет как да постъпя.
- titi_bo
- Нов потребител
Информацията , която давате е непълна.Например по кой член на КТ , работодателя ви смята да прекрати ТД , ако не приемете новата длъжност , това е много важно , за да се прецени дали се ползвате със закрила по 333КТ.Освен това може работодателя Ви да не спази закона при прекратяването на ТД и то да бъде отменено от съда.Най-добре се консултирайте с адвокат , който след като се запознае подробно със обстоятелствата по казуса , ще ви предложи варианти.Този род консултации не са скупи и ако държите на работата си , това ще е най-добрия Ви ход.
Успех!
Успех!
- REVOLUTION
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|