Здравейте!
Искам да напусна фирмата, в която работя от 7 години! Интересувам се мога ли след това да се регистрирам в "Бюро по труда", като безработен и да получавам обезщетение? Ако да за колко време, каква е сумата горе-долу.
Имам стаж седем години без прекъсване и съм бил с брутна заплата 1200 лв.
Ще се радвам да получа отговор, за който предварително благодаря!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Освобождаване от длъжност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Отговор
Искам да уточня нещо!
Всички теми, които са пускани из форума на lex.bg не са от един човек. Въпросите са задавани от различни мои клиенти, които използват моята регистрация. Аз се занимавам с компютри и се опитвам да помогна. Дано сте ме разбрали!
Всички теми, които са пускани из форума на lex.bg не са от един човек. Въпросите са задавани от различни мои клиенти, които използват моята регистрация. Аз се занимавам с компютри и се опитвам да помогна. Дано сте ме разбрали!
- ivi0707
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|