начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

държавен служител+напускане

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

държавен служител+напускане

Мнениеот gajane » 03 Мар 2008, 09:05

Уважаеми юристи, моля за съвет! Коректно ли е написана молбата ми за напускане? :roll:
.....................................................................................
С настоящата молба и на основание чл. 103, т. 1 от Закона за държавния служител/ЗДСл/, Ви моля да прекратите служебното ми правоотношение.
В случай, че молбата ми не бъде удовлетворена, същата да се счита за заявление на основание чл. 105, ал. 1 от ЗДСл. Моля Ви, да издадете акт по чл. 108, ал. 1 от ЗДСл, да оформите служебната ми книжка и да ми я предадете.

Настоящата молба е изготвена в два екземпляра
gajane
Нов потребител

Мнениеот Raffaello » 14 Мар 2008, 13:47

Коректно е написана, само сте пропуснал/а да заявите от коя дата искате да бъде прекратено служебното правоотношение по взаимно съгласие.
Raffaello
Младши потребител

Назад към Трудово право