- Дата и час: 28 Ное 2024, 18:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Dogovor
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
В какво се изразява неспазването? Дайте по конкретна информация за да получите точен и компетентен отговор.
- sunrise
- Активен потребител
Vav vseki dogovor ima klauzi.Imali zna4enie koq ot tqh ne e spazena?
To4no za moq slu4ai v dogovora mi pi6e kakva rabota se saglasqvam da izvar6vam v predriqtieto v koeto raboteh.Upravitelite,oba4e re6avat s zapoved da me nakarat da rabotq edin den poradi proizvodstvena neobhodimost na druga dlajnost.Sled kato otkazah me uvolniha disciplinarno.
Interesuvam se moga li da zaveda delo,4e ne sa spazili dogovora po mejdu ni?
Darja deloto da e izcqlo na bazata na dogovora.Bez da izpadame v podrobnosti ot trudovoto pravo.
Blagodarq Vi predvaritelno!
To4no za moq slu4ai v dogovora mi pi6e kakva rabota se saglasqvam da izvar6vam v predriqtieto v koeto raboteh.Upravitelite,oba4e re6avat s zapoved da me nakarat da rabotq edin den poradi proizvodstvena neobhodimost na druga dlajnost.Sled kato otkazah me uvolniha disciplinarno.
Interesuvam se moga li da zaveda delo,4e ne sa spazili dogovora po mejdu ni?
Darja deloto da e izcqlo na bazata na dogovora.Bez da izpadame v podrobnosti ot trudovoto pravo.
Blagodarq Vi predvaritelno!
- dida33
- Младши потребител
При оскъдната информация, която предоставяте, правя следните изводи:
1. Не сте изпълнили писмена заповед на работодателя си.
2. Наложено Ви е било наказание "дисциплинарно уволнение".
3. Вие можете да съдите всеки за всичко, но по мое мнение в конкретния случай, ако работодателят Ви си е свършил работата по връчването, снемането на обяснения и т.н., нямате шанс да успеете. Все пак, вземете си ВСИЧКИ документи и потърсете адвокатска помощ.
3. Вие можете да съдите всеки за всичко, но по мое мнение в конкретния случай, ако работодателят Ви си е свършил работата по връчването, снемането на обяснения и т.н., нямате шанс да успеете. Все пак, вземете си ВСИЧКИ документи и потърсете адвокатска помощ.
- sunshine_75
- Потребител
Tova zne4e li, 4e moga da zaveda delo za tova, 4e ne e spazen dogovora.Sled kato ne e spazen ot strana na rabotodatelq.Ne pitam dali 6te go spe4elq.sunshine_75 написа:При оскъдната информация, която предоставяте, правя следните изводи:
Vaprosat mi e, 6te mi priemat li takav isk v sada-za nespazvane na dogovora
- dida33
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|