Аз не съм юрист, но имам нужда от Вашата помощ!
Във фирмата, в която работя, трябва да оправдаем един минал разход на лице, което е вече на тр. договор при нас. За целта бе решено да се пусне гражд. договор... Аз трябва да измисля някакъв текст за "възложена дейност" и да се съобразя да е извън дейността, която извършава лицето по тр. договор /а тя е "Асист. на изп. директор"/. Та... моята молба към Вас е: бихте ли ми предложили някакъв текст, какъвто и да е той, за да впиша в гражд. д-р, може би някаква консултанска услуга, анализ, проучване..., "разтеглени локуми"....
Благодаря за идеите!
- Дата и час: 28 Ное 2024, 15:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
текст към гражд. договор
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Ползвайте Апис. Ако нямате, напишете в google "граждански договор" и ще ви излезят различни предложения.
Но лично аз смятам, че е най - добре да отидете при адвокат. Защото има опасност така да го напишете този договор, че при една инспекция, да приема, че е прикрит трудов и да ви санкционират.
Но лично аз смятам, че е най - добре да отидете при адвокат. Защото има опасност така да го напишете този договор, че при една инспекция, да приема, че е прикрит трудов и да ви санкционират.
М. Колева
- mkoleva
- Младши потребител
Защо с граждански договор, едно допълнително споразумение към трудовия договор за месец ххххх толкова лева.
- tankovbg
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|