начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

помощ за уволнение

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

помощ за уволнение

Мнениеот procar » 20 Юни 2007, 16:14

имам магазин,от 2 месеца започнаха да ми изчезват пари от касата,искам да уволня продавачката но не знам по кой член е най-добре,не мога да и дам предизвестие 30 дни,то няма да остане нищо в магазина за това време,ако има някаква възможност да я уволня от дадения ден,започна да закъснява тръгва си по рано,затваря магазина през работно време и се разхожда,не знам как да подходя.
благодаря предварително
procar
Нов потребител

Мнениеот monteskio » 21 Юни 2007, 12:23

Здравейте,

Процедурата по налагане на дисциплинарно уволнение е сложна и изисква познаване на нормативната база. В Противен случай съществува риск, работника макар и недобросъвестен в изпълнение на възложените му трудови функции да оспори уволнението и съдът да го признае за незаконно.

В конкретния случай следва спешно да се консултирате с адвокат практукуващ в Областта на Трудовото право. Ако посочите от кой град сте, може да Ви насочим към колега.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Назад към Трудово право