начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Заведох дело срещу радотодателя си

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заведох дело срещу радотодателя си

Мнениеот lori_75 » 16 Фев 2007, 18:38

Заведох дело срещу радотодателя си за незаконно прекратяване на трудовото ми правоотношение на 06.02.2007 г.Днес ме извикаха във фирмата,защото трябваше да получа някои документи.Представиха ми заповед на работодателя от 02.02.2007г,че сам отменя заповедта за прекратяване на тр.ми договор и че в 14-дневен срок трябва да се върна на работа.Разбира се всичко е изфабрикувано/имам предвид датата/,защото вчера 15.02 са получили призовката от съда,тъй като делото е вече насрочено.
Въпроса ми е -с тази заповед може да се счита,че работодателя е отменил заповедта за прекратяване на тр.правоотношение до предявяването на иск пред съда?
lori_75
Нов потребител

Мнениеот simba » 16 Фев 2007, 18:57

Датите точни ли са? Защото както, разбирам заповедта за отмяна на прекатяването на тр.договор е преди датата на заповедта за прекратяване.
simba
Младши потребител

Мнениеот lori_75 » 16 Фев 2007, 19:04

Заповедта за прекратяване на тр. ми договор е от 15.01.2007г.,а делото е заведено на 06.02.2007г.
lori_75
Нов потребител

Назад към Трудово право