начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Molq za mnenie!

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Molq za mnenie!

Мнениеот lilana » 06 Фев 2007, 16:50

Работя като държавен служител. Моят приятел е държавен служител в същата структура, но е назначен на друга длъжност. Искаме да сключим брак. Според някои мои колеги, в случай че осъществим намеренията си, между нас ще възникне йерархическа връзка на ръководство и контрол. Аз лично не съм съгласна с така изразеното мнение, тъй като в длъжностните ни характеристики никъде не е отразено, че някой от нас има ръководни правомощия спрямо другия. Моля, кажете, дали съм на прав път!
Последна промяна lilana на 06 Фев 2007, 20:19, променена общо 1 път
lilana
Младши потребител

Мнениеот portokal » 06 Фев 2007, 16:56

Според мен си на прав.
Аватар
portokal
Старши потребител

Назад към Трудово право