начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

мога ли да я съдя

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

мога ли да я съдя

Мнениеот ivi0707 » 01 Фев 2007, 13:25

Здравейте! Работя в държавно предприятие повече от 30 години. Една колежка ми каза, че съм конфликтна личност, че не мога да се сработвам с колектива и всеки се оплаквал от мен, но това са само нейни думи, които колегите не потвърждават. Стана ми мноиго неприятно и от тогава само премислям думите й. Благодарение на нея си взех болничен / нерви/, защото се чувствам неспособна да работя в този момент. Клевети ме и пред началниците за същите неща, които Ви описах по-горе и това ме съсипва.
Кажете ми, моля, как да постъпя! Мога ли да я съдя за морална щета, оронване на авторитет или нещо друго и какви са стъпките, които мога да предприема с/у нея. Моля Ви, помогнете ми!
Предварително Ви благодаря!!!
Катя
ivi0707
Младши потребител

моля Ви, отговорете ми!

Мнениеот ivi0707 » 01 Фев 2007, 18:05

моля Ви, отговорете ми!
имам нужда от Вашата помощ!
ivi0707
Младши потребител

Мнениеот filevp » 01 Фев 2007, 18:27

обърнете се към личния си психиатър или помолете Вашия или наякой друг мъж за ГОЛЯМА помощ.
filevp
Нов потребител

Назад към Трудово право