Съгласно чл.157 т.1 ал.3 - ми се полагат два дни отпуск при смърт на роднина по права линия. Кой трябва да ми издаде документ за това? - тъй като в общинския съвет на гр Съединение обл. Пловдивска ми отказаха. - прави ли са или не - и ако не са към кого трябва да се обърна?
благодаря Ви
- Дата и час: 24 Ное 2024, 16:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отпуск при смърт
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Секретарката на кмета го напечатва, а кмета го подписва.Когато починалия е съпруг, съпруга, майка, баща, брат, сестра син, дъщеря, или втук.В града ми издадоха бележката от погребално бюро, ако добре си спомням.
- ilen1971
- Младши потребител
за удостоверяване на правото на отпуск при смърт на роднина не е необходим особен документ. Просто се представя копие от акта за смърт на починалата лице и се се пише молба за този вид отпуск до работодателя. Копието от акта за смърт може да се представи и по-късно в зависимост от това, кога и каде е издаден. напр. искаш отпуска с молба и едва след като се върнеш от този вид отпуск представяш копие от акта за смърт.
- nat
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|