Здравейте,
Aз съм инженер човек и честно казано правните въпроси са ми доста мътни, затова бих желал да се обърна към професионалисти.
Имам следния проблем:
Трудовия ми договор е за 5 години, като за този период, в случай, че напусна дължа солено обезщетение, тъй като първите 6 месеца след назначаването ми бях на обучение в чужбина за сметка на фирмата. Проблема в момента е, че от 4 месеца не са ни изплащани заплати. При тази ситуация, в случай, че напусна дължа ли нещо?
Благодаря предварително
П.П. Промених съобщението, тъй като бях допуснал някои неточности
- Дата и час: 24 Ное 2024, 10:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос за трудов договор с обезщетение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за трудов договор с обезщетение
Последна промяна angry_eng на 23 Фев 2006, 18:01, променена общо 1 път
- angry_eng
- Нов потребител
След като сте бил на обучение преди да подпишете трудовия договор не дължите нищо.Трудовото правоотношение възниква от момента на сключването му, но може да заведат граждански иск срещу вас напр. за претърпени загуби или пропуснати ползи.
- nikoy
- Потребител
Това означава ли, че съществува хипотетична вероятност 5 години да не получа пари и все пак да съм длъжен да изплатя обезщетението, ако напусна предсрочно.
- angry_eng
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|