начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Проверка от ХЕИ на работното място

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проверка от ХЕИ на работното място

Мнениеот svetlla » 16 Мар 2015, 13:16

Служител съм в кафене в което приготвяме и сандвичи. След посещение от ХЕИ се установи че няма топла вода в кафето (работим със студена). Беше написано предписание към шефовете за осигуряване на топла вода, което те така и не изпълниха. При повторно посещение на ХЕИ и установяване на неизпълнение на предписанието ми беше зададен въпроса - " На кого да пишем акта?". Уточнявам че при такива проверки шефовете не се явяват на място след наше обаждане . Въпроса ми е могат ли да го напишат на мен акта - и как мога да се защитя?
svetlla
Нов потребител

Re: Проверка от ХЕИ на работното място

Мнениеот ivanov_p » 16 Мар 2015, 18:09

Вас шефовете не ви ли инструктират?
Като дойдат проверки и шефовете изчезнат, отивате да ги търсите и изчезвате и вие. Да пишат акт на който искат.
Иначе нямате работа с хора, които не са си сложили топла вода в заведението, те си търсят белята, не участвайте и вие в търсенето.
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Трудово право