начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

майчинство и нелегална работа

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

майчинство и нелегална работа

Мнениеот nastri » 08 Фев 2005, 17:30

Уважаеми прависти,
кое е най - страшното, което може да ме сполети, ако финансовите ревизори от НОИ си напуснат топлите и уютни стаи, (за последното може да се спори), и тръгнат на проверки и ме спипат, че по време на майчинството лицето, т.е. аз работя, а не си гледам детето, за което държавата ми заплаща достатъчните 130 лева. Не знам до колко е уместно да задавам такъв въпрос във форум на прависти, но ще се радвам на отговор, защото не мисля, че трябва да се лишавам от половината майчинство, за да работя или да се лиша от работата си , за да го получавам в пълен вид. И мисля да рискувам, ако рискът не е прекалено голям.
nastri

Re: майчинство и нелегална работа

Мнениеот Anita_79 » 08 Фев 2005, 17:39

Ако мога да те успокоя - не си единствената, която го прави ... теоретично има възможност да те спипат, но какво толкова ...
Anita_79

Мнениеот галина » 08 Фев 2005, 20:08

Хич да не ти пука! Не си единствена.
галина

Мнениеот miss pravo » 08 Фев 2005, 21:28

i osven tova sozialnoto osguryavane na bremenni i maiki e pod vsyakakva kritika v milata ni dyrjava....
miss pravo

Назад към Трудово право