начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Помощ при напускане на работа!

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помощ при напускане на работа!

Мнениеот missgevi » 19 Ное 2013, 14:21

Здравейте! Имам нужда от съвет или идея относно напускане по срочен ТД, на който съм назначена по чл. 68,ал.1,т.2. В този ТД пише, че се сключва за срок до 30,06,2014 със срок на изпитване 6 месеца (без да е упоменато, че е във връзка с чл.70) и срокът на предизвестие на прекратяване е еднакъв за двете страни ( без да е уточнено в полза на кого и колко е срокът).
Въпросът ми е мога ли да напусна с по-малко предизвестие от установеното по чл.68-3 месеца, като се има предвид, че пише, че съм на изпитателен срок, а не е упоменато по кой член, и как може най-бързо да ми бъде прекратено трудовото правоотношение? Моля за съдействие. Благодаря!
missgevi
Нов потребител

Назад към Трудово право