Здравейте,
имам следният казус: жена ми има стаж 6 години в застрахователен брокер, след което собственикът продава брокера на друго лице, което я назначава на шестмесечен изпитателен срок. На третия месец я освобождават без предизвестие по чл.71 ал.1 от Кодекс на Труда. При първия работодател е осигурявана на 450лв, при втория - на 1000лв. Според КОДЕКС за социално осигуряване и Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване е определен минималния размер на обезщетението, но не може да се определи колко точно ще бъде. Има ли начин, по който мога да разбера точния размер на парично обезщетение за безработица, при положение, че жена ми е осигурявана на 2 места на различни осигурителни вноски и колко би било то в този конкретен случай?
- Дата и час: 26 Ное 2024, 18:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Размер на парично обезщетение за безработица
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Размер на парично обезщетение за безработица
От фактите, които даваш, ще вземе грубо около 300 лв. на месец обезщетение.
- jimi66
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|