начало

Европрокуратурата прати на съд бизнесмен за опит за измама за 2 млн. евро в Конго Европрокуратурата прати на съд бизнесмен за опит за измама за 2 млн. евро в Конго

Сключване на нов трудов договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Сключване на нов трудов договор

Мнениеот eti1475 » 19 Авг 2013, 15:14

Здравейте!Имам нужда от спешна консултация.Срочният ми договор приключва на 16 септември.Имам желание да кандидатствам на друго работно място, на което след събеседване,ако ме одобрят, трябва да сключа договор на 10 септември.Как се процедира в такъв случай,без да нарушавам стария договор,за да не плащам неустойки?Благодаря предварително!
eti1475
Нов потребител

Re: Сключване на нов трудов договор

Мнениеот borovinka » 19 Авг 2013, 16:00

Уговорете се с новите ви работодатели да започнете работа на 16 или 17 като им обясните какъв е случаят.
Veritatem dies aperit
borovinka
Активен потребител

Назад към Трудово право