начало

Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор

родство по сватовство

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

родство по сватовство

Мнениеот krastina123 » 13 Юни 2013, 21:14

Във връзка със Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси моля да ми отговорите на въпроса дали ми е роднина по сватовство до втора степен включително съпругът на сестра ми ( зет ми). Ясно ми е,че моят съпруг и той са роднини по сватовство втора степен,интересува ме дали между мен и зет ми има такава степен на родство .Предварително ви благодаря за отговора.
krastina123
Нов потребител

Re: родство по сватовство

Мнениеот neutralen » 14 Юни 2013, 08:51

:roll: Според мен - да. :D
neutralen
Активен потребител

Re: родство по сватовство

Мнениеот megy_bogestvena » 17 Юни 2013, 09:57

Зет Ви и Вие сте роднини по сватоство от втора степен, защото Вие и сестра Ви сте роднини по съребрена линия от втора степен.
megy_bogestvena
Младши потребител

Назад към Трудово право