начало

Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор

Два ТД едновременно,възможно ли е?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Два ТД едновременно,възможно ли е?

Мнениеот ivanpetrov9758 » 19 Апр 2013, 18:26

Здравейте,това е първият ми пост тук и искам да Ви поздравя за прекрасния форум.
Имам задачка за решаване, но тя не е от моята компетенция. И на кратко,работя в строителна фирма на трудов договор,проблемът е ,че сега нямаме работа и реално не работим. А, между другото ми се открива възможност да стана подизпълнител на друга строителна фирма. Но ако приема офертата трябва да си регистрирам фирма на мое име и тогава реално ще имам два ТД едновременно.
Това проблем ли е ,или ако да, има ли рещение?
Благодаря на всички откликнали, предварително.
ivanpetrov9758
Нов потребител

Re: Два ТД едновременно,възможно ли е?

Мнениеот neutralen » 19 Апр 2013, 19:21

:D Ако си откриете фирма на свое име, това няма да бъде "втори" ТД. Така че действайте. :D
neutralen
Активен потребител

Re: Два ТД едновременно,възможно ли е?

Мнениеот ivanpetrov9758 » 19 Апр 2013, 21:10

neutralen: Благодаря Ви , за бързия и качествен отговор.
Дотук добре. :D Но искам да назнача във моята фирмата и хора от старата фирма. И реално те вечи ще имат втори ТД. А,сега как се процедира :?:

Намерих отговора в две -три теми по-на доло:
viewtopic.php?f=14&t=54252

А,има ли и друг вариянт ако не ги пуснат в неплатех отпуск.Мисля ,че тях няма да ги пуснат,но няма и на работа да ги извикат. :?:
ivanpetrov9758
Нов потребител

Назад към Трудово право