Здравейте . Разрових се в Интернет , за да намеря място , на което мога да получа правна помощ и попаднах на вашия форум .
Интересува ме крие ли някакви рискове , подписването на трудов договор . До момента не съм работил и не ми се е налагало да подписвам такъв и не съм запознат добре с нещата . Гледали сме десетки пъти по телевизията , как нечия самоличност е открадната и от нейно име се теглят кредити и им се правят други бели . Подписвайки трудов договор в дадена фирма , която съм проверил и съм видял , че съществува в Агенцията по вписванията , рискувам ли с данните ми да бъде злоупотребено ?
Благодаря предварително
- Дата и час: 26 Ное 2024, 14:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Подписване на трудов договор за пръв път
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Подписване на трудов договор за пръв път
Имам GSM , да . А въпросният договор , все още не е сключен , изобщо не съм давал никаква информация . Предстои да ми бъде предложен такъв , живот и здраве в края на този месец . Точно затова отворих тази тема , за да чуя от по-компетентни от мен хора , какво рискувам .
Пп - Единствената информация , която тази фирма има за мен , е тази от CV-то . А именно , име , адрес и образование .
Пп - Единствената информация , която тази фирма има за мен , е тази от CV-то . А именно , име , адрес и образование .
- nedqlkow
- Младши потребител
Разбирам това . Проверих работодателя в агенцията по вписвания и нап и явно няма какво повече да направя .
- nedqlkow
- Младши потребител
Добре де... вие все пак ще работите в тази фирма, нали? Ако още преди постъпването ви се въртят идеи че ще ви "прецакат", направо не виждам как ще може те да изпълнявате трудовите си задължения ако ви вземат на работа. Че почнете ли работа, работодателя може да ви "метне" по 101 начина - я да съчини, че сте сучпили някакво скъпо оборудване с което работите, я да "изчезне" някой важен документ или сума пари, за която е трябвало да отговорите...
Ако подхождате по този начин към всеки работодател, избора ви на работа ще е доста труден...
Ако подхождате по този начин към всеки работодател, избора ви на работа ще е доста труден...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|