начало

БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие

Пенсиониране при рак на дебелото черво

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пенсиониране при рак на дебелото черво

Мнениеот norapanova » 07 Юни 2012, 10:56

Поздрави за отговорите които давате! Аз съм оперирана на 03.05.2012г. с диагноза Ca recti - стадий T3N0M0 ст. 2А , гр.ІІ. В момента съм болнични и смятам така да съм около 3 месеца, ако нямам влошаване ( имам фамилна предразположеност към такъв рак).За сега не ми е предписана никаква последваща терапия. Въпроса ми е: ]Мога ли да се пенсионирам с право на работа и какви са необходимите документи за пред ТЕЛК и от кого.Работя като специалист кадастър в общинско дружество и съм на 54,5 години. Благодаря Ви предварително .
norapanova
Нов потребител

Назад към Трудово право