начало

Почина Благовест Пунев Почина Благовест Пунев

Нанасяне на трудов стаж

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нанасяне на трудов стаж

Мнениеот alcek » 07 Фев 2012, 09:02

Здравейте.Съкратен съм на 25. 11. 2010г.Предизвестието от един месец не съм го работил,казаха ми че ме съкращават и ще ми бъде изплатено обещетение за два месеце.В бюрото по труда се регистрирах на 18.01.2011г.защото така ми казаха от бюрото(да не избързвам с регистрацията веднага след съкращаването).
В трудовата ми книжка всичко е оформено ,но до датата 25. 11. 2010г.В трудовата ми книжка всички страници са изписани и от НОИ ми казаха че трябва да си извадя нова и че ще ми впишат времето изкарано на борсата но от дата 18. 01. 2011г.напред до сегашният момент(1 год и 20 дни).
Въпросът ми е този месец и половина мужду съкращаването и регистрацията кой трябва да ми ги нанесе в трудовата книжка? Защото от бившето предприятие казват че книжката ми е оформена перфектно(по тяхно виждане),НОИ казват че те не могат до нанесат този стаж,и личен състав във новата фирма в която започвам работа ми казаха че ще ми нанасят това време в което ще работя при тях и че този месец и половина са длъжни да ми го нанесат във фирмата в която съм съкратен.Получава се един омагьосан кръги затова моля за съвет.
alcek
Нов потребител

Назад към Трудово право