- Дата и час: 26 Ное 2024, 06:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Наредба за изпълняване на длъжност в институция на ЕС
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Наредба за изпълняване на длъжност в институция на ЕС
Здравейте, колеги. Някой може ли да ми каже точното име на наредбата по чл. 120а, ал. 5 КТ, че не я откривам в АПИС нещо? И макар да говоря наизуст, защото не съм я чел, двуомя се дали в моя случай се касае за хипотезата по чл. 120а или по-скоро чл. 160, ал. 2 КТ? Кандидатствал съм за стаж-работа в ЕК, но не съм "изпратен",както е посочено в чл. 120а, а по-скоро доброволно, т.е. моя инициатива.
- chadel
- Потребител
Re: Наредба за изпълняване на длъжност в институция на ЕС
Тази наредба не те касае - в нея се говори за тези служители, които биват командировани в институциите на ЕС, това сатава по специален ред, има специално определени бройки за държавни служители от страните-членки, докато ти кандидатстваш по друг ред.
За подробности виж на сайта на EPSO.
Аз също кандидатствам за ЕС, но за администратор.
За подробности виж на сайта на EPSO.
Аз също кандидатствам за ЕС, но за администратор.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|