начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

въпрос за неплатени командировки

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос за неплатени командировки

Мнениеот dean27 » 16 Ное 2010, 18:24

Здравейте ,случаят ми е малко особен става въпрос за неплатени командировки на баща ми -лека му пръст.Въпроса ми е към кой държавен орган освен съда мога до се обърна за съдействие.От фирмата не отричат че дължат пари, но всеки път ми казват ела другия месец и така,а ако се стигне до съд имам само червен паспорт със работните визи като доказателство и факта, че през това време е работил на трудов договор във въпросната фирма.Дано ви е станало ясно какъв е казусът ми. Ако може нещо да ме посъветвате ще съм много благодарен.Благодаря ви предварително
[url]http://karieribg.hit.bg-Работа в България[/url]
dean27
Нов потребител

Re: въпрос за неплатени командировки

Мнениеот inspectora » 17 Ное 2010, 11:54

dean27 написа:...към кой държавен орган освен съда мога до се обърна за съдействие...

Ами те държавните органи си имат определени функции. Защо си мислите, че трябва да има 5 органа, които да имат една и съща функция? /после що ни били високи данъците :) /
Няма друг орган, освен съда, към който да се обърнете - успех!
inspectora
Активен потребител

Назад към Трудово право