Здравейте,
На 19.02.2011 г. навършвам 60 г. и ми предстои пенсиониране. До момента трудовият ми стаж е 36г., 8 месеца и 14 дни.
32 години работих в гр. Хасково като начален учител. Бях съкратена и договорът ми променен- 1 година замествах- от 1.07.2004г. до 7.09.2005г. През юни 2005г. подадох молба и ползвах 30 работни дни неплатен отпуск- от 20.06.2005г. до 1.08.2005г. (според КТ имам право веднъж в годината да ползвам такъв отпуск). През тези 30 дни работих в дом за деца с увреждания- Хасково като възпитател, след което продължих работа в училището до приключване на трудовия ми договор. На борсата бях от 7.09.2005г. до 2.10.2005г., а от 3.10.2005г. отново работя като учител .
Моля ви, отговорете ми на въпроса- имам ли право на обезщетение от шест работни заплати след пенсионирането ми.
- Дата и час: 26 Ное 2024, 00:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
право на обезщетение след пенсиониране
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|