- Дата и час: 26 Ное 2024, 00:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
некоректен работодател
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
некоректен работодател
Постъпих на работа на 10. 06.201ог. в магазин за хранителни стоки с уговорката да взимам 350 лв на месец. Работодалтеля спести да ми каже на коя дата ще си получа заплатата. В продължение на 4 месеца съм работила без трудов договор като общо за периода съм получила 650 лв. Напуснах работа с уговорката, че ще получа остатъка от парите си. В този момент работодателятми изкара договор с дата 28. 07. 201ог., който не съм подписвала и ме накара да го подпиша. Аз естествено отказах, след което счетоводителката на фирмата ми се обади и ме заплаши по телефона. Тя твърдеше, че може да ме съди, понеже на съм дала предизвестие за напускане Към кого да се обърна за да съм сигурна, че ще си получа парите?
- van4eto882
- Нов потребител
Re: некоректен работодател
Към арменския поп. Защо не поискахте договор още при постъпването си? Сега нямата правно основание да претендирате за заплащане на положения труд, тъй като реално вие сте работили "ангария" поради липса на трудово правоотношение.
Но за сметка на това може да кажете на счетоводителката да си гледа работата. нямате договор, така за никакво предизвестие не може да става дума.
Но за сметка на това може да кажете на счетоводителката да си гледа работата. нямате договор, така за никакво предизвестие не може да става дума.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Re: некоректен работодател
Малко и в кръга на шегата, не Ви е правена ревизия и няма липси нали,а сега сериозно,как може да докажете ,че сте работили там
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|