начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Проблеми в НОи свързани с изтекъл

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблеми в НОи свързани с изтекъл

Мнениеот bugcho » 24 Авг 2010, 08:27

Добър вечер,
безработен съм и когато отидох да си подавам документите в НОИ за обещетение за безработица ми казаха, че за периода в който съм безработен съм имал граждански договор и не могат да ме регистрират. Гражданския договор е по-малък от минималната работна запалта за страната и ми казаха да говоря с фирмата да го заличат от персоналния регистър в НАП. Срока на гражданския договор е изтекъл, 7 дневен е и е изтекъл през първия месец след съкращението, сега съм в края на третия.
Истината е, че не съм подписвал въпросния граждански договор, даже не занех за съществуването му. Единствено съм подписал един хвърчщ лист А4 на който всички които имахме да вземаме пари се подписахме срещу имената си....
Възможно ли е да се регистрирам в НОИ, въпреки гражданския договор?
Благодаря предварително.
bugcho
Нов потребител

Назад към Трудово право