Здравейте!
Моля да ми окажете съдействие по следния казус;
Самотна майка съм! Бившият ми съпруг живее в друг град! Настоящата ми работа изисква да давам и нощни смени. Съгласно КТ майките на деца до 6г. са освободени от нощен труд. Дъщеря ми е на 6г. и 2 месеца и вечер няма на кого да я оставя. Работодателя има желанието да ме освободи от нощни смени, но ми посочва, 4е не може да намери саконово основание и не иска да дава основания за оплакване отт осстаналите колежки! Има ли някакво законно основание, независимо по кой закон той да ме освободи от нощен труд!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 19:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
НОЩЕН ТРУД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: НОЩЕН ТРУД
Прегледах съществуващите законови възможности, но не виждам нещо, което да е във Ваша полза.Но като се поставих в положението на работодателя Ви мисля, че може да ви предложа идея. Ако Ви е удобно, бихте ли се свързали с мен на и-мейл:kazimirc4@abv.bg.Просто информацията е малко лична!!
С уважение:kazimirc4
С уважение:kazimirc4
- kazimirc4
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|