Едновременно сьс заповед за ськращение по чл328 ал 1 т 3 на 1 10 2009 ми беше врьчено и предизвестие но сьс задна дата 1 09 2009.По тази причина предизвестието не бе подписано от мен.Ходих в ИТ и след направената проверка от тях са установили че имало протокол за врьчването
на предизвестие подписано от 2 свидетели на 1 09 2009г Аз сега научавам за наличието на такьв протокол и смея да твьрдя че е фалшив Вьпроса ми е не трябва ли този протокол ако е истински да бьде сьставен в 2 екземпляра и единият от тях да ми бьде изпратен с дата кога сьм го получил защото нали разбирате че той може да е сьставен примерно на 2 10 2010 с дата 1 09 2009г
- Дата и час: 25 Ное 2024, 19:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
чл 220 КТ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: чл 220 КТ
Няма ли някой да даде сьвет как да се справя с този работодател - мошенник?
- tanval
- Младши потребител
Re: чл 220 КТ
1 09 2009
Каквото и да ви пиша сега, вече е безпредметно- срокът за проверка по съдебен ред за прекратяване на ТПО- изтекъл.
От друга страна- не са ви изплатили обезщетение за неспазено предизвестие. Ще се наложи да водите дело и да докажете антидатиране на предизвестието, както и твърденията на свидетелите по отказът да подпишете.
Каквото и да ви пиша сега, вече е безпредметно- срокът за проверка по съдебен ред за прекратяване на ТПО- изтекъл.
От друга страна- не са ви изплатили обезщетение за неспазено предизвестие. Ще се наложи да водите дело и да докажете антидатиране на предизвестието, както и твърденията на свидетелите по отказът да подпишете.
- Гост.
- Старши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|