начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Моля за съвет

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за съвет

Мнениеот djordjo » 07 Апр 2010, 13:02

Здравейте.Шефът ми затвори обекта и ни освободи,но каза че ревизията не излиза с много пари и трябва да чакаме ревизионен акт от счетоводителя преди да ни плати.Персонала нито сме приемали с ревизия,нито ще присъстваме на тази и съм сигурен че няма да ни плати всичко което ни дължи.Подписах прекратяването на тр.договор,на което има обезщетение за неползван отпуск,но шефа каза че ще ми го плати след като подпишем ревизионния акт.Аз по принцип не съм МОЛ,но колежките са.Значи въпросът ми е какво да правя след като се опита да ни измами(в което съм сигурен).Дали да се жалвам в Инспекцията по труда,или да му пратя финансова ревизия от НАП,или да го съдя.За 4 месеца не съм се подписвал никъде като съм взимал заплата.Мога ли да извлека полза от това пред съответните инстанции,като кажа например че изобщо не ми е плащал.Той ми дължи цяла заплата за Март+3 раб.дни за Април+обезщетението за неползван отпуск.Благодаря предварително.
djordjo
Нов потребител

Назад към Трудово право