начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Обезщетение по член 225,ал.1

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обезщетение по член 225,ал.1

Мнениеот marsia » 05 Фев 2010, 18:42

На 9.06.2008 бях уволнена. До връщането ми на работа(защото съм възстановена) на 18.01.2010 съм работила две седмици като лектор на трудов договор по чл.114 от КТ.
Сега счетоводителката иска от дължащото ми се обезщетение да ми приспадне получените през тези две седмици пари. Правилно ли е това? Ако имам да връщам пари, защо точно на тях, които са ме оставили без работа 1г. и 8 м.
Освен това ме кара да пиша молба до директорката(след като съм представила изпълнителен лист), да й нося разни удостоверения от НАП, НОИ и къде ли не. Забавя изплащането по всякакъв начин. :cry:
marsia
Нов потребител

Назад към Трудово право