начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Образец УП 3

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Образец УП 3

Мнениеот petqq85 » 24 Яну 2010, 00:41

Здравейте,
Работих във фирма в продължение на две години.Прекратих трудовите си отношения с тях преди 4 месеца.Беше ми попълнена трудовата книжка,но до ден днешен не ми издават Образец УП 3,който съм изисквала неколкократно.
Към кого да се обърна,защото доколкото съм запозната документа ще ми бъде нужен за пенсиониране.
Благодаря Ви предварително!
petqq85
Нов потребител

Re: Образец УП 3

Мнениеот palimsest » 24 Яну 2010, 00:44

по реда на чл.350 KCO във вр. с чл.349 KCO и чл. 5., aл.7.. т. I KCO!

до ТД на НОИ, по адрес на работодателя
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Назад към Трудово право