начало

Адвокатите, предизвикателството „изкуствен интелект“ и насоките за използването му Адвокатите, предизвикателството „изкуствен интелект“ и насоките за използването му

Основна работна заплата

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Основна работна заплата

Мнениеот harper » 26 Ное 2009, 20:59

През 01.2008 г. бях съкратен от работа. През 10.2009 г. по силата на съдебно решение на ВКС бях възстановен на предишната работа със старата си основна заплата от 511 лв. Преди това освен нея получавах и парично възнаграждение във вид на купони за храна (51.10лв. + 90лв.). През отстъствието ми от работа тези 90лв. купони са били прибавени към основната заплата. В допълнителното споразумение след възстановяването ми на работа е записана основна заплата 511 лв., но не фигурират 90 лв. Имам ли право на тях и какъв е максималния срок, в който мога да внеса иск, за да ги получа? Благодаря предварително!
harper
Нов потребител

Назад към Трудово право