начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Трудов договор със запис на заповед/обжалване

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Трудов договор със запис на заповед/обжалване

Мнениеот mladim » 21 Сеп 2009, 13:20

Миналата година работех на такъв ТД със две ЗЗ съответно за 2000лв и 5000лв.Март 2009г. напуснах и работодателят сложи дати на предявяване и на двете ЗЗ.Пуснах искова молба до Районен съд за недействителност на ТД ,делото мина и аз спечелих на 50% в смисъл ,че съдът счете за недействителни членовете и алинеите от този ТД свързани с издаването на Запис на заповед.Решението на съда излезе на 27.07.2009г . Изчаках да разбера дали те ще обжалват и чак сега на 18.09.2009г получих копие от тяхната въззивна молба с дата на копието 07.09.2009г.Искам да знам аз трябва ли да отговоря на тяхното възражение или да чакам съда да назначи ново дело.В момента нямам възможност да платя на адвокат ,а и предното дело го водех без адвокат , затова ако някой може да ми помогне ще съм ви много благодарна!
mladim
Нов потребител

Re: Трудов договор със запис на заповед/обжалване

Мнениеот donna » 21 Сеп 2009, 13:54

Вие адвокат нямате ли да ви напише отговора? Ако нямате пък се обърнете към някой синдикат да ви представлява и пише там каквото трябва.
donna
Старши потребител

Назад към Трудово право