начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Връщане на работа

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Връщане на работа

Мнениеот alexa05 » 13 Авг 2009, 08:55

С решение на съда съм възстановен на работа.Какво трябва да подпиша, нов трудов договор или анекс към стария.Какво трябва пише в анекса.
alexa05
Нов потребител

Re: Връщане на работа

Мнениеот Melly » 13 Авг 2009, 11:52

alexa05 написа:С решение на съда съм възстановен на работа.Какво трябва да подпиша, нов трудов договор или анекс към стария.Какво трябва пише в анекса.

А какво казва адвокатът ви по този въпрос.?
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот c_welinowa » 17 Авг 2009, 11:19

Melly:))

Алекса, съобщение имате ли?
c_welinowa
Младши потребител

Мнениеот natasha30 » 01 Сеп 2009, 14:27

търся помощ. Исках да се върна на работа , но ми заявиха , че ако прекъсна майчинството си скоро ще се появя в списъка за съкращаване. Намерих си друга работа , но искам от първата да съм неплатена а втората на 2 ри договор.. Как да постъпя. Коя фирма ще ми прекрати майчинството.
natasha30
Нов потребител

Мнениеот laridii » 01 Сеп 2009, 18:47

natasha30 написа:търся помощ. Исках да се върна на работа , но ми заявиха , че ако прекъсна майчинството си скоро ще се появя в списъка за съкращаване. Намерих си друга работа , но искам от първата да съм неплатена а втората на 2 ри договор.. Как да постъпя. Коя фирма ще ми прекрати майчинството.

По отношение на съкращението, зависи колко Ви е голямо детето, защото майките се ползват със специална закрила. Но аз не мога да схвана какво точно искате! Щом сте си намерили друга работа нещата са прости: връщате се на старата, договаряте се с тях, как да напуснете и започвате на новата работа. Не забравяйте да си поискате да Ви платят отпуските :wink:
laridii
Потребител

Назад към Трудово право