начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

kогато те изгонят от работа

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

kогато те изгонят от работа

Мнениеот dancho62a » 13 Юли 2009, 16:02

Здравейте!Току що ме изгони от работа един от работодателите.Няма порьчки но днес дойде клиент и другият шеф ми нареди да се зама с него заедно сколегите.Ра ботехме и кьм 13ч.и30м. доиде другият шеф започна да се кара само това ли вьршим 4 човека,всички бяхме си разпределили работата.Други задачи нямахме постовени.Половинки ли да работим-го попитах-тогава ми дай друга работа.Той ме извика в офиса и ми каза че следващия пьт ще ме изгони.КАзах му че може още сега ако ми посочи причина .ТОгава той ми каза да си пусна молба.Оговорих му няма .Тога той се развика и ми заповяда да изчезвам.Отидох си и сега се чудя как до постьпя? :roll:
сега е 15,48.
dancho62a
Нов потребител

Re: kогато те изгонят от работа

Мнениеот doxa » 14 Юли 2009, 08:16

Здравейте!

Отивайте на работа, в противен случай може да ви уволнят дисциплинарно. Докато няма писмена заповед на работодателя, Вие сте си на работа и следва да изпълнявате задълженията си.

Успех!
Аватар
doxa
Потребител

Re: kогато те изгонят от работа

Мнениеот dancho62a » 15 Юли 2009, 22:37

така и постъпих
dancho62a
Нов потребител

Назад към Трудово право